Recepten

Skillet gamba's

Kooktijd: +- 20 minTemperatuur: +- 160 graden direct2 personen Wat heb je nodig?400 gr gamba's5 tenen knoflook1 rode peper50cl olijfolie - extra vierge10 takjes peterseliepeper en zout  Bereiding Pel de gamba’s,...

Skillet gamba's

Kooktijd: +- 20 minTemperatuur: +- 160 graden direct2 personen Wat heb je nodig?400 gr gamba's5 tenen knoflook1 rode peper50cl olijfolie - extra vierge10 takjes peterseliepeper en zout  Bereiding Pel de gamba’s,...

Koud gerookte zalm

K(r)ooktijd: 10-12 uurVoorbereidingstijd:  24 + 24 uurRusttijd: 24 uurTotaal: 82 - 84 uurTemperatuur: cold smoke generator - dus gaan we koud roken Ingrediënten:Hele zalmzijde zonder huid (+- 1.5kg)7 el zeezout7 el lichte...

Koud gerookte zalm

K(r)ooktijd: 10-12 uurVoorbereidingstijd:  24 + 24 uurRusttijd: 24 uurTotaal: 82 - 84 uurTemperatuur: cold smoke generator - dus gaan we koud roken Ingrediënten:Hele zalmzijde zonder huid (+- 1.5kg)7 el zeezout7 el lichte...

Wildragout

Kooktijd: +- 3u00 minVoorbereidingstijd: +- 15 minTemperatuur: 230 graden direct - 120 graden indirect4 personenIngrediënten:1 kg. vlees (hert, ree etc.) 1 ui 2 teentjes knoflook 2 laurierbladeren 3 kruidnagels12 zwarte peper korrels 100 gr. mix van wilde...

Wildragout

Kooktijd: +- 3u00 minVoorbereidingstijd: +- 15 minTemperatuur: 230 graden direct - 120 graden indirect4 personenIngrediënten:1 kg. vlees (hert, ree etc.) 1 ui 2 teentjes knoflook 2 laurierbladeren 3 kruidnagels12 zwarte peper korrels 100 gr. mix van wilde...

Moinkballs

  Kooktijd: +- 1u30 minVoorbereidingstijd: +- 30 minTemperatuur: +- 120 graden indirect30 ballen Ingrediënten: 300 gram gerookt ontbijtspekBBQ saus sweet baby ray’s of no rubbish innocent bloodRub No Rubbish All purpose (no...

Moinkballs

  Kooktijd: +- 1u30 minVoorbereidingstijd: +- 30 minTemperatuur: +- 120 graden indirect30 ballen Ingrediënten: 300 gram gerookt ontbijtspekBBQ saus sweet baby ray’s of no rubbish innocent bloodRub No Rubbish All purpose (no...

Tagliata

Kooktijd: 15 minTemperatuur: 200 graden direct gietijzer+- 15 porties (2 reepjes/portie) Benodigdheden:Gietijzer rooster (half moon grill of griddle) Ingrediënten:entrecote (3 tot 4 cm dik) +-350 gbakje cherry tomaatjesrucola +- 40...

Tagliata

Kooktijd: 15 minTemperatuur: 200 graden direct gietijzer+- 15 porties (2 reepjes/portie) Benodigdheden:Gietijzer rooster (half moon grill of griddle) Ingrediënten:entrecote (3 tot 4 cm dik) +-350 gbakje cherry tomaatjesrucola +- 40...

Zalm op cederhout

  Kooktijd: 30 minVoorbereidingstijd: +- 10 minTemperatuur: 190 graden indirect Benodigdheden:Rookplank (+- 1 uurtje laten weken in water) Ingrediënten:Zalm filet zonder huisMosterdBruine (lichte of donkere naar eigen smaak) Snij de...

Zalm op cederhout

  Kooktijd: 30 minVoorbereidingstijd: +- 10 minTemperatuur: 190 graden indirect Benodigdheden:Rookplank (+- 1 uurtje laten weken in water) Ingrediënten:Zalm filet zonder huisMosterdBruine (lichte of donkere naar eigen smaak) Snij de...